Diensten

Visuele Communicatie

Logo ontwerp, Huisstijlen, Concept design, Product design, Brand design, Brand support & Visual identity

Wie ben je? Wat ben je? En wat wil je zeggen? Deze vragen en meer zijn belangrijk in het proces om DE juiste design/strategie te creëren. Studio SponZZ stelt de juiste vragen, begrijpt de antwoorden en gaat er mee aan de slag. Zo krijgen we een creatief en trending design/strategie waar we trots op kunnen zijn en die zijn doel bereikt!

Grafische Vormgeving

Visitekaartjes, Briefpapier, Flyers, Posters, Brochures, Package design, Folders, POS materiaal, Producten en meer…

Mooie vormgeving helpt bij versterken van uw merk en het verkopen van uw producten en/of diensten. Studio SponZZ werkt met de nieuwste technieken en is op de hoogte van de laatste trends om de perfecte creatieve oplossing te vinden. Zo brengen we de boodschap op de meest mooie, efficiënte en heldere manier over. Daarom werken we graag met korte lijntjes en duidelijke communicatie.

Drukwerk

Printen, Lasercutting, Drukken, Canvas, Textiel, Papier, Enz.

Niet alleen het ontwerpen maar ook het produceren kan bij Studio SponZZ. We werken graag samen met de beste professionals die staan voor kwaliteit en vakmanschap in de grafische industrie. We begeleiden alles naar wens, zonder het budget uit het oog te verliezen.

Webdesign

Mobiel, SEO, Responsive, UX, HTML, CSS, CMS, WordPress & Webshop

Het ontwerp van een website moet perfect werken op de desktop en mooi en duidelijk blijven op tablet & mobiel. Een website hoeft niet alleen mooi te zijn. SEO, functionaliteit, en gebruikerservaring is net zo belangrijk. We werken graag met WordPress, waardoor je zonder technische kennis je eigen website kan beheren.

Illustraties

Boeken, Gaming, Comics, Posters, Film, Character design, Concept design, Concept art, Game design, Casino Gaming

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, maar ook hier moet het verhaal goed worden overgebracht. In de juiste stijl, kleuren en vorm. Of het nu voor gaming of een infographic is………, Studio SponZZ maakt de boodschap graag duidelijk in een passende stijl met de juiste beeldtaal.

Overige

Film, Animatie, Apps, Sculpting, Advies, Game design, Display design, Decor schildering, Training, Workshops

Studio SponZZ kan en doet graag ook ander creatieve dingen als een project daar om vraagt. En wat we niet weten SponZZen we graag op. Dit maakt ons uniek en breed inzetbaar voor de meest uiteenlopende klussen.